Het oudste Italiaanse restaurant van Antwerpen, Milano, is gelegen vlak bij het Centraal station, temidden van de drukte en gezelligheid die de stad uitademt. Eenmaal binnen echter, tref je een oase van rust, waar service en kwaliteit centraal staan.

Alles waar u in dit restaurant van geniet wordt dagvers bereid: van de broodjes over de pasta’s tot zelfs het roomijs! De zoon van de patron staat zelf achter het fornuis en stelt u met zijn ongelooflijke combinaties een uitgebreide kaart voor met gedurfde seizoenssuggesties die maandelijks veranderen.

Bij een heerlijk diner of zelfs bij een verfrissende hap, hoort een lekker glaasje wijn en dat heeft dit restaurant begrepen. De wijnkaart omvat dan ook wijnen uit de beste wijnhuizen van Frankrijk en Italië, die u in de open wijnkelder kan bewonderen.

Tel hierbij dan ook nog eens het aangename Toscaanse interieur met aparte kunstwerken, een niet-rokers ruimte en de goede en vlotte bediening en u begrijpt waarom verschillende wereldfiguren en grote namen uit onze eigen tv-, muziek- en kunstwereld hier regelmatig vertoeven!

Na een gezellig avondje opera of cinema, of zelfs een uitstapje naar de zoo, kan u op echte Italiaanse wijze hier terecht! Vergeet onze aparte ruime niet voor al uw familiefeesten (tot maximum 60 personen) !